Υπηρεσίες

Euroreline ServicesΗ εγγύηση των υλικών Γερμανικής τεχνολογίας, συμπληρώνεται από την ποιότητα εργασίας και τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση, με αποτέλεσμα η Euroreline να ξεχωρίζει στο χώρο των ρητινικών δαπέδων και στεγανοποιήσεων. Η εφαρμογή των προϊόντων γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και με τη χρήση σύγχρονων μέσων (τριβεία με διαμάντια, σφαιριδιοβόλες κτλ) για τη μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής.

Euroreline ServicesΗ Euroreline ακολουθεί τις αυστηρές προδιαγραφές για τις πρώτες ύλες που τίθενται στις χώρες του εξωτερικού ώστε τόσο η ποιότητα κατασκευής όσο και οι χρόνοι παράδοσης να ικανοποιούν κάθε πελάτη και σε κάθε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα λόγω επιβαρυμένης χρήσης ή λόγω ειδικής, μηχανικής ή θερμικής καταπόνησης, εξειδικευμένοι συνεργάτες βρίσκονται σε θέση να το διορθώσουν με ελάχιστο ή και μηδενικό κόστος.

 

Η εμπειρία και η ποιότητα υλικών και εξυπηρέτησης έχουν καθιερώσει τη Eurorline στην κορυφή των εταιριών του χώρου με μια ευρύτατη λίστα πελατών που έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Στόχος της εταιρείας είναι να παραμείνει στην κορυφή, διευρύνοντας την γκάμα των υλικών και τελειοποιώντας τις τεχνικές εφαρμογής.

 

Η Euroreline, αναλαβάνει εφαρμογές και με υλικά άλων εταιρειών εκτός της ABP, όπως BASF, SIKA, PENETRON κ.α.

Δείγματα Δουλειάς Δείγματα Δουλειάς