Θεραπεία αντιολίσθησης

Anti-slipΣτο πλαίσιο αυτής της συνεχούς αναζήτησης για υλικά που θα ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις, η Euroreline παρουσιάζει το προϊόν Safe grip.

Το Safe Grip είναι μία διαφανή αντιολισθητική λύση, η οποία έχει ανεπαίσθητη οσμή, και μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία επιφανειών για ριζική βελτίωση της αντοχής ολίσθησης ακόμα και όταν το δάπεδο είναι υγρό. Επίσης, δεν αλλοιώνει την όψη της επιφάνειας πάνω στην οποία απλώνεται γιατί
μετά την εφαρμογή του δεν παραμένουν υπολείμματα του προϊόντος.

Η HSE αναφέρει "Τα δάπεδα πρέπει να έχουν αρκετή πρόσφυση για τους πεζούς να περπατούν με ασφάλεια". Οι κανονισμοί εργασίας 1992 προβλέπουν οι επιφάνειες των τοίχων να μην εκθέτουν οποιοδήποτε πρόσωπο σε κίνδυνο.

 

Safe GripΗ Safe Grip θεραπεία αντιολίσθησης, μειώνει τον κίνδυνο και τους κινδύνους από γλιστρήματα και πτώσεις και τη συνακόλουθη δυνατότητα της σωματικής βλάβης.

 

ΑντιολίσθησηΕφαρμόζεται σε καταστήματα γρήγορου φαγητού, γηροκομείων, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, κτίρια γραφείων, τράπεζες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αθλητικά κέντρα, πισίνες και spa συλλόγων, στα σχολεία και τα κολλέγια.

 

Το Safe Grip μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους περισσότερους τύπους σκληρών επιφανειών όπως κεραμικά πλακάκια, σχιστόλιθος, μωσαϊκό, πλακάκια λατομείων, μάρμαρο, πέτρα, σκυρόδεμα και σμάλτο μπανιέρες και ντους.

Το Safe Grip έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ολισθηρότητα σε διάφορα υλικά δαπέδου δημιουργώντας μικροπόρους στην επιφάνεια, οι οποίοι με τη βοήθεια του κενού που δημιουργείται λειτουργούν απορροφητικά και μειώνουν την ολισθηρότητα της επιφάνειας. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε φυσικά ή βιομηχανικά υλικά όπως πλάκες και πλακάκια, μπανιέρες, κεραμικές επιφάνειες, μάρμαρα, γρανίτες, βεράντες, γρανίτες, πέτρες, προσελάνες και επιφάνειες όπως μπανιέρες ή ντουσιέρες καθώς και σε βιομηχανικά μπετόν.

Το safe grip δεν αλλοιώνει την όψη των επιφανειών ενώ η σύνθεσή του είναι τέτοια που το προϊόν δεν δημιουργεί μεμβράνη ώστε να ξεφλουδίζει ή να φθείρεται. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εφαρμογή που εναρμονίζεται πλήρως με την επιφάνεια που αποτελεί τη βάση, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι και πρακτικά αλλά και αισθητικά άρτιο. Η αντιολισθητική του δράση είναι εμφανής ακόμα και σε βρεγμένες ή λαδωμένες επιφάνειες, οι οποίες πριν το safe grip ήταν εξαιρετικά ολισθηρές.

Εφαρμογή

Το safe grip εφαρμόζεται σε επιφάνειες όπου ο κίνδυνος ολίσθησης είναι αυξημένος για να δημιουργηθούν ασφαλείς καθημερινές συνθήκες. Η εργασία που απαιτείται για την τοποθέτησή του υπολογίζεται σε 60 με 100τ.μ ανά ώρα, ενώ η εφαρμογή του σε μια μπανιέρα δεν απαιτεί περισσσότερα από 10 λεπτά. Η ευκολία εφαρμογής καθιστά το προϊόν αυτό εξαιρετικά φιλικό τόσο προς τον χρήστη, όσο και προς το περιβάλλον. Η αντοχή του φτάνει τα 2 με 3 χρόνια ανάλογα τη συντήρηση και τον τρόπο καθαρισμού. Για την καλύτερη διατήρηση του προϊόντος προτείνεται το εξειδικευμένο προϊόν Safe Kleen που εγγυάται την maximum απόδοση του προϊόντος σε βάθος χρόνου.
Η εφαρμογή του Safe grip γίνεται σε επαγγελματικούς χώρους, όπως καταστήματα, super markets, εμπορικά κέντρα, σε σπίτια γύρω από την πισίνα, στην βεράντα ή στο μπάνιο, αλλά και σε σημεία μαζικής προσέλευσης όπως σε σχολεία και σχολές, ξενοδοχεία και πολυχώρους.
Η αποτελεσματική δράση του προϊόντος και η ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με την εγγύηση εφαρμογής που εξασφαλίζει η Euroreline καθιστούν το Safe grip κορυφαία επιλογή σε κάθε περίπτωση όπου απαιτείται η μείωση ολισθηρότητας του δαπέδου.

Safe Grip

Επιφάνεια χωρίς επεξεργασία

sg2

Στεγνή επιφάνεια μετά την εφαρμογή του Safe Grip

Safe Grip

Αποτελεσματική αντίδραση του Safe Grip σε οποιαδήποτε μορφή υγρασίας

 

safeg1
bwd  Set 1/2  fwd
safeg1
safeg2
safeg3
safeg4
safeg5
safeg6