λίγο πριν τελειώσει το εργο
Logo Nanotherm Home

Ό,τι βάφεται...Μονώνεται

Tο προσθετικό υλικό νανοτεχνολογίας με κεραμικά μικροσφαιρίδια που μετατρέπει το χρώμα σε θερμομόνωση

Video παρουσίασης του Nanotherm home®

nanotherm home painting

Μονώστε το σπίτι σας με μια πινελιά
και το πρόσθετο Nanotherm Home®

Παρά το γεγονός ότι η βαφή των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών ενός σπιτιού αποτελεί συνηθισμένη πρακτική, λίγοι αντιλαμβάνονται το δυναμικό που κρύβεται πίσω από αυτήν. Η αλλαγή του χρώματος των τοίχων μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, με σημαντικές οικονομικές εξοικονομήσεις.

Δείτε πως γίνεται αυτό:

Η Euroreline® εισάγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες το Nanotherm Home®, ένα εξαιρετικά εξελιγμένο μείγμα κεραμικών προϊόντων που αντέχουν στη φωτιά και είναι κενού αέρος. Αυτά τα προϊόντα σχεδιάστηκαν με σκοπό να ελαχιστοποιούν τη μεταφορά θερμότητας μέσω των τοίχων και των οροφών, παρέχοντας αποτελεσματική άνεση σε όλες τις εποχές.

Το Nanotherm Home® λοιπόν αναμειγνύεται σε οποιοδήποτε χρώμα και έτσι μετατρέπεται το ίδιο το χρώμα στο καλύτερο και αποδοτικότερο θερμομονωτικό υλικό.

Η τεχνολογία αυτών των μονωτικών κεραμικών εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας προς τα έξω όταν εφαρμόζεται σε εσωτερικούς τοίχους και οροφές, και αποτρέπει τη μεταφορά θερμότητας προς τα μέσα όταν χρησιμοποιείται για τη βαφή εξωτερικών τοίχων και οροφών.

Η Euroreline®, ως έμπορος και εφαρμοστής λύσεων μονώσεων για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, αναγνωρίζει την επιτυχία του Nanotherm Home® στην υψηλής απόδοσης μονωτικής τεχνολογίας που βασίζεται σε κεραμικά μικροσφαιρίδια, αρχικά αναπτυγμένη από έρευνα της NASA στο Ames Research Center. Η σχήματα των μικροσφαιριδίων είναι τόσο μικρά που μοιάζουν με κόκκο αλεύρου, ενώ η αντοχή τους στις χημικές ουσίες και η θερμική αντοχή τους τα καθιστούν τα πιο αξιόπιστα και αποδοτικότερα υλικά μόνωσης

Μερικά από τα κύρια οφέλη του Nanotherm Home® περιλαμβάνουν:

Μείωση της μεταφοράς θερμότητας: Η τεχνολογία αυτή εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας προς τα έξω από τους εξωτερικούς τοίχους και προς τα μέσα από τους εσωτερικούς τοίχους, βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας εντός του σπιτιού.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Η μειωμένη μεταφορά θερμότητας οδηγεί σε μειωμένη χρήση θέρμανσης και ψύξης, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος λογαριασμών ρεύματος.

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες: Η τεχνολογία αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα ενάντια σε διάφορες καιρικές συνθήκες, προστατεύοντας το σπίτι από το κρύο, τη ζέστη, τις υπεριώδεις ακτίνες από την ηκαι τα έντομα.

Ανθεκτικότητα και ασφάλεια: Τα κεραμικά μικροσφαιρίδια είναι ανθεκτικά και αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας ανθεκτικότητα στη φωτιά και ενισχύοντας την ασφάλεια του σπιτιού.

Συνολικά, η χρήση του Nanotherm Home® μπορεί να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας και να προσφέρει μια πιο άνετη και ασφαλή κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας.

Ειδικές στεγανοποιήσεις

supertherm

Ανεξάρτητα από το είδος του έργου -οικιστικά ή βιομηχανικά κτίρια, δομικά ή έργα πολιτικού μηχανικού – έχουμε για σας την τέλεια στεγανωτική λύση για την πρόληψη της διείσδυσης νερού σε οποιαδήποτε μορφή. Επειδή κάθε
εργασία είναι διαφορετική, εμείς σας βοηθάμε να συνδυάζετε τα
σωστά προϊόντα με τις κατάλληλες μεθόδους εγκατάστασης.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η EURORELINE παρέχει πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών μελετώντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά και εφαρμόζοντας την πιο κατάλληλη λύση